Ik hoef geen taart ……

Deze uitspraak heb ik vaak gedaan als ik goed bezig was met een dieet. Het was fijn om dit te kunnen zeggen dan was ik gezond bezig en ik voorkwam dat iemand zou denken: “Zie je wel ze is al zo dik dan ook nog taart eten”. Die afkeuring hoefde ik niet te voelen of zien.

Ondertussen heb ik een hele reis met mezelf afgelegd in hoe ik omga met voeding en hoe ik omga met mezelf en met mijn overgewicht.

IK BEN VERANDERD ………

Ik ben steeds meer in lijn met wie ik ben en wat ik voor mezelf wens. Steeds meer vind ik mijn ware “ik” .

Ik laat mij niet meer leiden door allerlei grillen van de consumptiemaatschappij die het buitensporig eten maar ook het diëten stimuleert.

Ik wil voor mij zorgen met goede voeding wat ik lekker vind en waar ik van kan genieten. Zorgen dat ik mijn geest en lichaam niet overbelast zodat ik lang kan genieten van het leven met vrienden en familie.

Waar ik nu sta ik lijkt misschien ver weg voor jou, vanuit deze plek wil ik je laten weten dat jij hier ook kan komen. Al zit je midden in overeten en eetbuien en zie je het niet voor je het kan echt. Ik heb geen superpil of methode, het is een reis op zoek naar jezelf waar verbind jij je nog meer mee dan alleen voeding  en hoe kan je krachtiger dichter bij jezelf komen?

Wil je ook gewoon taart nemen op een verjaardag ? Intens ervan kunnen genieten en verder moeiteloos gezonde keuzes maken op een dag ?

Ik wil je graag helpen er te komen.