Alles is mogelijk

Toen ik de NLP coach opleiding ging doen in 2019 hing er een poster in het les gebouw waarop stond : “ALLES IS MOGELIJK “
Ik weet nog dat ik dacht : “Hoe dan? Niet alles is mogelijk”.

Ik kan genoeg voorbeelden bedenken waarin iets niet mogelijk is. Later begreep ik de boodschap: Je hebt overal een keuze in en alles is mogelijk.
Zo is dat ook met overgewicht. Het is een keuze om teveel voor jouw lichaam te eten.
Er kan nu meteen gedacht worden : “ Als dik zijn een keuze is, hadden we allemaal voor slank gekozen.” Zo gemakkelijk is het niet.

ALLES IS MOGELIJK ook slanker worden , ook de keuze om anders met eten om te gaan. De keuze om anders naar jezelf te willen kijken. Wat drijft jouw manier van eten? Heb je een eetprobleem? Erken je het? Of is het een keuze om er niet bij stil te staan. Wist je dat alles mogelijk is ook op eigen kracht slanker worden zonder frustraties en zonder dieet?

ECHT ALLES IS MOGELIJK. Ik spreek uit eigen ervaring en ik eet vaak gezond, ik geniet vaak van eten. Ik ben vaak positief over mezelf en ik ben krachtig en energiek. Ik heb geleerd om naar binnen te kijken naar wat mij werkelijk bezig houdt. Onze gedachten en gevoelens gaan wat heen en weer op een dag des te meer je daar aandacht aan geeft des te meer er mogelijk is.

Zo fijn om te ervaren hoe we onszelf kunnen beïnvloeden.