• En als ik nu niet slanker ga worden door dit traject?

Je zal niet direct slanker worden. Je zal wel jezelf steeds beter gaan begrijpen. Hoe je relatie tot eten eruit ziet. Je zal ontspannen omgaan met eten gezonde keuzes gaan steeds gemakkelijker. Je ervaart geen strijd meer. Doordat je deze aspecten leert, val je minder snel terug in eetgedrag en het gevolg is slanker worden.

  • Hoe ga ik dit volhouden?

Bij het woord volhouden komt er meteen een strijd wilskracht naar boven. Juist dit mag nooit meer bezit van jou nemen. In mijn programma gaat het niet over wilskracht en volhouden. Het gaat over je hele zijn en hoe je dit kan beïnvloeden. Een positieve ontdekkingstocht.

  • Ik wil wel, maar ben bang dat ik me zelf opnieuw ga teleurstellen.

Na jarenlang diëten heb je de moed verloren en weet je niet meer wat werkt. Dat herken ik zo. De angst hiervoor gaat overheersen. Laat het niet gebeuren! Kom in je eigen kracht, die is zo verwonderlijk.